Faleminderit që nënshkruat!


Firma juaj u konfirmua

Faleminderit për nënshkrimin e letrës së hapur “Para Publike, Kod Publik”. Mbështetja juaj do të thotë shumë për ne.

Nëse vendosni që emri juaj të shtohet në listën publike, emri juaj do të shfaqet në [listën e nënshkrimeve] (../all-signatures) brenda orës së ardhshme. Nëse vendosni për të marrë informacion të mëtejshëm, ne do t’ju informojmë për lajmet në lidhje me këtë fushatë përmes postës elektronike.

Hapat e ardhshme

Ju lutemi na ndihmoni duke i dhënë nënshkrimit tuaj një ndikim të madh dhe [ndajeni këtë fushatë] (../../# spread) me miqtë tuaj. Së bashku do të inkurajojmë vendimmarrësit në politikë dhe administratat publike që të bëjnë licensa të lira dhe të hapura të softuerit për softuerë të financuar së fundmi vendosjen e standardeve në sektorin publik në të gjithë Evropën.

Ju gjithashtu mund të [porosisni etiketa dhe materiale informuese] (https://fsfe.org/promo#pmpc) nga Free Software Foundation Europe.

Bëni Softuerin e Lirë në Europë më të fortë dhe merrni në konsideratë [mbështetjen e FSFE] (https://my.fsfe.org/donate?referrer=pmpc) ose një nga organizatat e tjera [organizatat mbështetëse] (../../#organisations).

Me ndihmën tuaj ne do të ndihmojmë vendimmarrësit në mbarë Europën të kuptojnë se botimi i kodit të tyre sipas licensave të Softuerit të Lirë dhe të Hapur është zgjidhja më e mirë për ta, administratat e tjera, kompanitë, dhe sidomos publikun e gjerë.